Сънищата на 19 лунен ден В 19 лунен ден сънищата

...
Сънищата на 19 лунен ден В 19 лунен ден сънищата
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 21.01.2022

Сънищата на 19 лунен ден
В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е прекомерно елементарно да се направи неправилно умозаключение след съня, по тази причина се предлага сънищата попадащи в този лунен ден да не се поясняват, в случай че нямате опит в това.

Тези сънища са въодушевени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, недоволства и психически пострадвания „ изпълзяват “ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или даже плашещи събития и облици.

Тази нощ съновиденията са мощно повлияни от интуицията ни. В такива сънища постоянно се крие напътствие, което ни разрешава да разберем дали сме на верния път на духовното си развиване.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то през днешния ден в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и в случай че съумеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва изключително да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и по какъв начин се справяте с него. Това ще бъде директно доказателство дали имате задоволително вътрешна сила, с цел да се борите в действителния живот.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време нормално са практични и може да са свързани с сътрудниците ви, работното място. В такива сънища може да подкрепяте някого или да сънувате по какъв начин някой ви оказва помощ.

Луната в Дева е обвързвана с съответна практическа помощ, както и с вероятностите, които би трябвало да се чакат след такава помощ. Под помощ могат да се схващат изцяло действителни неща, ориентирани към явен резултат: да вземем за пример даване на финансова поддръжка или предприемане на съответни дейности на работното място, с цел да се извърши някоя задача или за прогрес в кариерата.

Ако в този интервал сънувате призрачен сън, не се вкопчвайте в детайлите и да се пробвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, която оказва помощ да разберете по-добре личните си усеща, страсти, прекарвания, сърдечни стремежи, изключително в любовен проект.

Тези сънищата са директно свързани с персоналния живот на човек. Ако в съня си сте придобили огромна сума пари, намерили сте богатство, не се тормозете, това е добър знак и най-вероятно вашето материално положение ще се усъвършенства доста в близко бъдеще.

Но в случай че в съня си е трябвало да давате нещо или не сте могли да получите нещо - внимавайте с разноските, най-вероятно би трябвало да се ограничите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР