Сънищата на 18 лунен денСънищата, които сте имали в 18-ия

...
Сънищата на 18 лунен денСънищата, които сте имали в 18-ия
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 15 август 2022


Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата действителност. Ще можете да разберете при вярно пояснение какъв брой надалеч от стремежи блян сте в действителния живот.

Сънищата на този лунен ден лишават тялото от сила, по тази причина колкото по-малко спите, толкоз по-добре, другояче можете да се разсъните изтощени.

Днес сънищата могат да ви донесат потребна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същина, ще се трансфорат във ваше огледало. Насън можете да видите това, което пречи на вашия прогрес. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и по какъв начин да го разрешите, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, в случай че има такова.

Ако сънувате, че сте нападателни и сте подготвени да унищожите всичко към себе си, помислете си: за какво такава отрицателна сила стои вътре във вас и е подготвена да избухне? Може би се страхувате да поемете самодейността за следващ път, макар че душата ви гори и желае нещо напълно друго? Или ненавиждате някого толкоз доста, само че не можете да разберете връзката си с този човек до дъно и се измъчвате толкоз мощно, че се демонстрира даже в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, тъй като точно те ще ви покажат проблематичните места, на които си коства да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е обвързвано с този знак – вашите персонални планове, проекти, цели. Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, в случай че се стремите към това. Всичко, което виждате насън, до момента в който Луната е в този знак, акцентира най-ярките качества на вашата персона и демонстрира метод на деяние, който може да ви направи забележими, известни или да уточни по какъв начин да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен постоянно са свързани със съревнование в нещо или с някого и връзките с противоположния пол. Нощното величие ни настройва да получаваме препоръки, свързани с победи и надпревари, в които участваме, било то съревнование с сътрудник или съревнование за вниманието на човек, който харесваме. Те загатват за обстановки и връзки, в които „ има война “ и неустойчивост, напрежение.

Сънищата в понеделник

Понеделник се ръководи от Луната, която оказва мощно въздействие върху психо-емоционалното положение на
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР