Сънищата на 18 лунен ден Сънищата, които сте имали в

...
Сънищата на 18 лунен ден Сънищата, които сте имали в
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда– 22.12.2021

Сънищата на 18 лунен ден
Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата действителност. Ще можете да разберете при вярно пояснение какъв брой надалеч от стремежи блян сте в действителния живот.

Сънищата на този лунен ден лишават тялото от сила, по тази причина колкото по-малко спите, толкоз по-добре другояче можете да се разсъните изтощени.

Днес сънищата могат да ви донесат потребна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същина, ще се трансфорат във ваше огледало. Насън можете да видите това, което пречи на вашия прогрес. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и по какъв начин да го разрешите, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, в случай че има такова.

Ако сънувате, че сте нападателни и сте подготвени да унищожите всичко към себе си, помислете си: за какво такава отрицателна сила стои вътре във вас и подготвена да избухне? Може би се страхувате да поемете самодейността за следващ път, макар че душата ви гори и желае нещо напълно друго? Или ненавиждате някого толкоз доста, само че не можете да разберете връзката си с този човек до дъно и се измъчвате толкоз мощно, че се демонстрира даже в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, тъй като точно те ще ви покажат проблематичните места, на които си коства да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Сънища при Луна в символ Лъв

Повечето от сънищата в този интервал са свързани с креативна ви страна, както и със положението на нещата на любовния фронт. В същото време въобще не е належащо работата ви да бъде обвързвана да вземем за пример с изобразителното изкуство или да сте надълбоко влюбени. Така наречените креативен сънища в дните на Лъва ни дават прелестна опция да открием за себе си тези креативен аспекти в живота си.

Сънищата могат също по този начин да съдържат индикатори по какъв начин подобрите материалното си благоденствие, къде да инвестирате с най-голяма изгода.

Възможно е да се появят и кошмари. Причината за това се крие в силата, с която Луната ни зарежда в огнените знаци. Повишената интензивност и импулсивността, контактите с огромен брой хора денем са много плодородна почва за нашия изтощен организъм и мозък, които ни изпращат съновидения под формата на плашещи облици и сюжети.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР