Сънищата на 17 лунен денСънищата на този лунен ден са

...
Сънищата на 17 лунен денСънищата на този лунен ден са
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 19.01.2022

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са директно свързани с вашето енергийно положение. Ако не знаете по какъв начин да контролирате силата, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва безредно, за поддържане на разнообразни положения, които не носят възприятие на задоволство и вътрешен мир.

Сънищата в този интервал са обилни. Важно е освен наличието на съня, колкото възприятието, което оставят след пробуждане.

Ако сънят е прелестен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след пробуждане се чувствате добре, това значи, че живота ви върви в вярна посока и можете да разчитате на реализацията си в връзките с хората.

Ако след пробуждане на душата ви е тягостно или обезпокоително, това значи, че сте прекомерно затворени и би трябвало да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото би трябвало да добавите повече творчество и наслада към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на сила или назад, къде не е рационално да я изразходвате.

Сънища при Луна в символ Лъв

Повечето от сънищата в този интервал са свързани с креативна ви страна, както и със положението на нещата на любовния фронт. В същото време въобще не е належащо работата ви да бъде обвързвана да вземем за пример с изобразителното изкуство или да сте надълбоко влюбени. Така наречените креативен сънища в дните на Лъва ни дават прелестна опция да открием за себе си тези креативен аспекти в живота си. Сънищата могат също по този начин да съдържат индикатори по какъв начин да подобрите материалното си благоденствие, къде да инвестирате с най-голяма изгода.

Възможни е да се появят и кошмари. Причината за това се крие в силата, с която Луната ни зарежда в огнените знаци. Повишената интензивност и импулсивността, контактите с огромен брой хора денем са много плодородна почва за нашия изтощен организъм и мозък, които ни изпращат съновидения под формата на плашещи облици и сюжети.

Сънища в сряда

Сряда се ръководи от ефирния Меркурий, тъй че сънищата постоянно са безредни и незапомнящи се. Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от гонене или се лутате на закрито в търсене на излаз - те демонстрират високо равнище на стрес и загуба на надзор над обстановката в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР