Сънищата на 15 лунен денВ този лунен ден може да

...
Сънищата на 15 лунен денВ този лунен ден може да
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 15.02.2022

Сънищата на 15 лунен ден
В този лунен ден може да имате ужасни сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден въздейства на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По предписание всичко, което претърпяваме в съня тази нощ, не се поддава на пряк разбор.

Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание в този ден могат да се появят плашещи облици. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия темперамент.

Най-вероятно сънят ще бъде един тип код, който би трябвало да се разтълкува вярно, с цел да се решат настоящите проблеми и компликации. Вгледайте се доста деликатно в това, което сте сънували и се пробвайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, знаците като предписание са самостоятелни, те не могат да се поясняват еднообразно за всички. Само вие можете да разберете какво желае да ви каже подсъзнанието ви посредством този или оня облик.

Ако в сънищата ви има доста светлина и цветове, би трябвало интензивно да поработите за възстановяване на вашите позитивни качества.

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е вярно.

Сънища при Луна в Лъв

Дните, когато Луната минава през знака Лъв, множеството сънища са свързани с нашата креативна активност, както и със положението на любовните връзки.

Творческите сънища дават прелестна опция да открием за себе си тези креативен аспекти, които ще ни разрешат да вършим работата си с триумф. А любовните сънища ще подскажат по какъв начин да изградим връзките с обичания си човек или какво би трябвало да създадем, с цел да подобрим връзката си.

Сънищата във вторник

Вторник е денят, ръководен от войнствения Марс. Това е планетата, която ни насочва и направлява да се движим единствено „ нагоре “ и единствено напред.

Ако имате огромни проекти, тогава сънят във вторник може да символизира вашия блян за реализиране на задачата ви, както и може да въплъщава пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако в деня под ръководство на Марс сте имали противен, тежък и тъмен сън, може би това е знак и предизвестие за идни спорове, кавги и даже скрит план против вас.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР