Сънищата на 14 лунен денСънищата на този ден обикновено не

...
Сънищата на 14 лунен денСънищата на този ден обикновено не
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 11 август 2022

Сънищата на 14 лунен ден

Сънищата на този ден нормално не се сбъдват, по тази причина не се разстройвайте, в случай че сте сънували тежък или печален сън. Не му придавайте огромно значение, защото облиците, които сте видели, евентуално ще останат игра на вашето подсъзнание.

Този ден има мощна сила, която може да се отрази и на сънищата ви. Те могат да бъдат изпълнени с дейни и динамични дейности, също по този начин да носят доста информация.

Не търсете отговори на тези сънища във външни източници, всички отговори към този момент са вътре във вас. Не е належащо да търсите скрити знаци и знаци в тях и да четете разнообразни съновници. По-добре пробвайте да погледнете вътре в себе си. Образите, които идват посредством съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв метод не е обвързван с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата персона, които изискват особено внимание в този момент. Може би би трябвало да поработите върху някои обособени черти на вашия темперамент, да измененията нещо в него, да се откажете от някои правила и привички.

Ако смятате, че сте сънували нещо значимо, само че не можете да раз
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР