Сънищата на 14 лунен денСънищата на този ден не се

...
Сънищата на 14 лунен денСънищата на този ден не се
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 18.11.2021

Сънищата на 14 лунен ден
Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се разстройвайте, в случай че сте сънували тежък или печален сън. Не му придавайте огромно значение, защото облиците, които сте видели, евентуално ще останат единствено игра на вашето подсъзнание.

Този лунен ден има мощна сила, която може да се отрази и на сънищата ви. Те могат да бъдат изпълнени с дейни и динамични дейности, също по този начин да носят доста информация.

Не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори към този момент са вътре във вас. Не е належащо да търсите скрити знаци и знаци в тях и да четете разнообразни съновници. По-добре пробвайте да погледнете вътре в себе си.

Образите, които идват при нас посредством съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв метод не е обвързван с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата персона, които изискват особено внимание в този момент. Може би би трябвало да поработите върху някои обособени черти на вашия темперамент, да измененията нещо в него, да се откажете от някои правила и привички.

Ако смятате, че сте сънували нещо значимо, само че не можете да разберете какво е посланието, може да процедирате по два метода. Първият е да извършите медитация и въображаемо поискате насоки в тълкуването. Вторият е като изтеглите една карта Таро или от Ангелските карти. Може също да употребявате книга, която да отворите на инцидентен принцип.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната минава през знака Телец, нашите сънища са най-вече земни. Повечето от съновиденията, които ни се явяват, са свързани по един или различен метод с материалните аспекти на нашия живот.

Сънищата може да са изпълнени със знаци и подмятания, които не трябва да се отхвърлят, стига да сте подготвени да чуете гласа на личното си подсъзнание. Освен това забележителна част от тези сънища в този интервал са свързани с плътските наслади.

През този интервал може да сънувате нещо, с което би трябвало да се разделите, което ви напуща и няма да се върне.

Сънищата в четвъртък

Този ден се ръководи от планетата Юпитер. Сънищата в четвъртък ще ви подскажат кои дейности могат да доведат до триумф и за решение на въпроси, свързани с публичния и обществен живот.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР