Сънищата на 13 лунен денСънищата на този лунен ден рядко

...
Сънищата на 13 лунен денСънищата на този лунен ден рядко
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 10 август 2022

Сънищата на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Но все пак те постоянно ни насочват към това, на което би трябвало да обърнем особено внимание, на нашите проблеми и нерешени задания, които е най-добре да разрешите допустимо най-бързо.

Ако деликатно анализирате облиците, които виждате в съня си, може да разберете какво би трябвало да вършиме по друг метод, по какъв начин да измененията държанието си, с цел да решите старите проблеми и да престанете да повтаряте едни и същи неточности.

Сънищата през този интервал са изпълнени със символика, а от време на време е мъчно да се запомнят всички елементи. Но старайте се да сте деликатни. В последна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание.

Тези знаци са свързани с нашата дарба да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето за какво, в случай че виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, пробвайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, опцията да се научат нови неща е една от главните характерности на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, усъвършенства и да бъде конкурентен в нашия динамично изменящ се свят.

Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са доста значими, има смисъл да извърнат особено внимание на сънищата, които имат, до момента в който Луната е в знака на Козирог. Сънищ
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР