Сънищата на 13 лунен ден Сънищата на този лунен ден

...
Сънищата на 13 лунен ден Сънищата на този лунен ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 17.11.2021

Сънищата на 13 лунен ден
Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки, само че все пак те постоянно ни насочват към това, на което би трябвало да обърнем особено внимание, на нашите проблеми и нерешени задания, които е най-добре да се разрешат допустимо най-бързо.

Ако деликатно анализирате облиците, които виждате в съня си, може да разберете какво би трябвало да вършиме по друг метод, по какъв начин да измененията държанието си, с цел да решите старите проблеми и да престанете да повтаряте едни и същи неточности.

Сънищата през този интервал са изпълнени със символика, а от време на време е мъчно да се запомнят всички елементи. Но старайте се да сте деликатни. В последна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание.

Тези знаци са свързани с нашата дарба да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето за какво, в случай че виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, пробвайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, опцията да се научат нови неща е една от главните характерности на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, усъвършенства и да бъде конкурентен в нашия динамично изменящ се свят.

Сънищата при Луна в Овен (до 04:20 часа)

Показват положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето, стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата при Луна в Телец (след 04:20 часа) постоянно са за нещо, обвързвано с паричните въпроси и самоувереността ни. Луната в този знак ни настройва да получаваме препоръки, свързани с финансовия бранш и здравословното положение и такива качества като успокоение и убеденост, интелектуални качества, несъразмерна угриженост за парите и предпочитание за комфорт.

Сънища в сряда

Сряда се ръководи от ефирния Меркурий, тъй че сънищата постоянно са безредни и незапомнящи се. Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от гонене или се лутате на закрито в търсене на излаз - те демонстрират високо равнище на стрес и загуба на надзор над обстановката в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР