Сънищата на 12 лунен ден Сънищата през този период отразяват

...
Сънищата на 12 лунен ден Сънищата през този период отразяват
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 12.02.2022

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този интервал отразяват персоналното духовно израстване. При вярно пояснение ще можете да разберете какви вътрешни спорове имате, които ви отделят от божествения източник на берекет.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че общественият свят е по-голям за вас от всичко друго и не ви доближава задоволително нематериалност в живота.

Ако в съня си сте видели доста духовни облици и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), би трябвало да помислите и върху това. Може би сте станали толкоз откъснати от материалния свят и сте се отклонили към света на духовността, че сте изгубили допир с действителността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, с цел да разберете по какъв начин да живеете в естетика със себе си в действителния свят, по какъв начин да успявате да поддържате верния баланс сред материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на разнообразни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива знаци като облаци, небе, планина, море, черква, светии. Те като предписание са основни моменти към сънищата.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата през този интервал са неразривно свързани с тематиките на дома, домашното огнище. Не е наложително в съня си да виждате лицата на вашите родители или деца, дома си. Но по един или различен метод по-голямата част от сънищата в дните на Луна в Рак са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието ви.

За мнозина работата е втори дом (ако е в положителния смисъл на думата). Отдават й доста мощ и сила, прекарват по-голямата част от времето си там, по тази причина на някои хора сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, сътрудници, другари от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват духовните сфери и тънките влакна на връзките сред тези, с които сте свързани прочувствено и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види същинската същина на една такава връзка, да разберете какъв брой е мощна, същинска и заслужава ли си.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да значат съществуването на някаква взаимозависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този интервал да е предизвестие, че несъразмерната ви емоционалност няма да ви докара до нищо положително. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате градивна рецензия или имате взаимозависимост от някого (може би единствено от нечие мнение).

Като цяло може да се каже, че възможностите сънищата в дните на Рака да станат действителност са, когато Луната се появи още веднъж в един от водните знаци (Рак, Скорпион, Риби).
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР