Сънищата на 11 лунен денНа този ден, сънищата рядко означават

...
Сънищата на 11 лунен денНа този ден, сънищата рядко означават
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 12 април 2022

Сънищата на 11 лунен ден

На този ден, сънищата рядко значат нещо. Концентрацията на сила по това време е толкоз висока, лунният ден е много комплициран, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата в него нямат никакво значимо значение. Все отново някои сънища от тази нощ или заран ще ви опишат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и дейни сънища, в които се случват доста неща, разнообразни събития, тогава живеете в естетика и всичко е наред в живота ви. Ако обаче сънищата ви са били статични, скучни, без страсти, няма доста дейности, тогава за вашата житейска обстановка има още доста какво да се желае.

Особено би трябвало да се отнесете деликатно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на условия. В този случай се предлага да преразгледате правилата и държанието си, защото пасивността може да бъде доста нездравословна за вашето бъдеще.

Проявете повече самодейност, както в фамилията, по този начин и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с обичания човек или креативните ви занимания, тъй като Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите по какъв начин ще се развият връзките ви с някой, който обичате, вероятни промени в любовта, идни креативен триумфи или разочарования. Хората, които са отдадени на креативна специалност, могат да видят своите професионални достижения и неточности.

Тъй като Лъв се ръководи от Слънцето, сънищата демонстрират връзката ви с Бога (вярващите постоянно могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна работа или другарство с църковни служители).

Възможно е да се появят и кошмари. Причината за това се крие в силата, с която Луната ни зарежда в огнените знаци. Повишената интензивност и импулсивността, контактите с огромен брой хора денем са много плодородна почва за нашия изтощен организъм и мозък, които ни изпращат съновидения под формата на плашещи облици и сюжети.

Сънищата във вторник

Вторник се ръководи от Марс - мъжка планета и много нападателна, виновна за персоналните желания на индивида. Сънищата постоянно съдържат доста дейности или събития. Те могат да отразяват най-съкровените стремежи или да подскажат по какъв начин да преодолеем трудностите в действителния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа деен сюжет, това демонстрира липса на мощ в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР