Сънищата на 10 лунен денЧесто в този лунен ден хората

...
Сънищата на 10 лунен денЧесто в този лунен ден хората
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 12.03.2022

Сънищата на 10 лунен ден

Често в този лунен ден хората имат приятни, приказни и доста позитивни сънища, защото носят мощен енергиен заряд. Понякога, даже когато се събудим, ни се желае да задържим загатна за съня. Но уви, сънищата на този ден не са оракулски и не се сбъдват. Те могат да бъдат единствено информативни.

Често облиците, които се появяват в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки, фамилните обичаи. Това може да е брачен партньор или деца, от дълго време умряли близки хора от рода. Могат също по този начин да отразяват настоящото психическо положение, това, което ви гнети, или с който имате напрегнати връзки и основно по какъв начин да ги решите.

Много рядко, само че нормално тъкмо в десетия лунен ден, който се смята за ден на небесните блага, при нас в съня може да се появи дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в елементи какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде скъпа информация, която, в случай че се пояснява вярно, може да ви донесе доста изгоди в живота, да ви помогне да се справите с сложни проблеми и да намерите излаз от задънена улица. Ангелът може да одобри друга форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също по този начин може да ви се появят вашите духовни или физически предшественици.

Сънища при Луна в символ Рак

При Луна в Рак има значими сънища, те нормално са дълги, постоянно са „ многосерийни “, сякаш се събуждате от тях, само че в действителност попадате от един сън в различен. Тези сънища демонстрират главните аргументи за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или даже типа карма.

По един или различен метод, множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки. В тези сънища човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е мощна.

Сънищата в събота

Събота е под ръководството на Сатурн - планетата на рестриктивните мерки, тестванията от ориста и шанса. Сънищата в събота демонстрират какво приготвя живота за нас - вероятностите, проектите и събитията, които ни чакат. Те също са отражение на дейностите ни в действителния свят - нашите хрумвания, мисли, дават потребна информация за това по какъв начин да осъществяваме проектите си.

Ако сте имали кошмари, би трябвало да обърнете внимание на проблемите и нерешените каузи през седмицата.

Ако сънят е ярък, прелестен, живописен, лек - най-вероятно всички ваши проекти скоро ще бъдат изпълнени без особени компликации.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР