Сънищата може да са нещо много забавно. Понякога ги помним

...
Сънищата може да са нещо много забавно. Понякога ги помним
Коментари Харесай

5 секс сценария от сънищата ни + 5 обяснения за смисъла им

Сънищата може да са нещо доста занимателно. Понякога ги помним в елементи с години, различен път ги забравяме за секунди. 

Когато става въпрос обаче за сънища със секс, е изцяло обикновено да се усещаме необичайно. Та това е нещо толкоз персонално!

Но какво значи, в случай че сънуваме секс? Ето вероятните сюжети:

1. С прочут

Ако сънуваме, че сме интимни с някого, който познаваме от скоро или пък не сме виждали от дълго време, няма мотив за подозрения в възприятията ни. Според психолозите това е просто знак, че ги харесваме като хора.

2. С някой, който не ни е сътрудник

Ако сънуваме, че си лягаме с някого, който не е сътрудникът ми, помислете какъв брой постоянно сънувате сходни неща. Помислете и какъв брой постоянно вършиме секс в същинския живот. 

3. С шефа 

Да сънуваме, че мачкаме чаршафите с шефа или с сътрудник, е същото като да сънуваме в сходна роля другар. Просто става въпрос за хора, които са в действителност значими за нас, поддържаме връзка постоянно с тях и са неразделна част от всекидневието ни.

4. С човек от нашия пол

Може би е необичайно, само че не трябва да се притеснявате. Този вид сънища, свързани със секс, са измежду най-популярните. 

5. С ненавиждан за вас човек

Може да ви се коства необичайно, само че и това се слува постоянно. Според психолозите вие в действителност търсите метод да се сближите с този човек и да коригирате връзките си.

Източник thumbnail: jhorrocks/fotostorm/eclipse_images/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР