Сънищата, които сте сънували до 07:30ч са под влияние на

...
Сънищата, които сте сънували до 07:30ч са под влияние на
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 31.01.2022

Сънищата, които сте сънували до 07:30ч са под въздействие на 28 лунен ден
В този лунен ден сънищата постоянно са оракулски. В тях можете да видите какво бъдеще ви чака, само че носят и препоръки по какъв начин да преживеете това, което ви чака по най-хубавия метод.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден от време на време подсъзнанието ни демонстрира скритата страна на душeвността ни, която е обвързвана с усеща и страсти. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете зараждащите потребности в прочувствената сфера. И също по този начин ще ви посочат методите по какъв начин могат да бъдат позволени.

Сънищата от тази нощ са зов от душата ви за вашите проблеми и неприятности на миналия лунен месец, най-вече проблеми в персоналния ви живот, правосъдни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат спънки, компликации в делата ви, само че и способи за тяхното превъзмогване.

Ако нищо не запомните от съня си, то значи, че прекалено много сте се отдалечили от своята духовна същина, нагледно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно би трябвало да се погрижите за това, още веднъж да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и толерантен човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предходния си живот.

Сънища при Луна в символ Козирог

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за кариерата си, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища. Най-значими се явяват сънищата, свързани с нанагорнище на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо затруднение. Трябва да запомните, че всичко това е обвързвано с вашите обществени достижения.

Да сънувате, че се изкачвате нагоре, е предсказване за бърз прогрес към благосъстояние и слава; в случай че слизате надолу, не е добре - може да ви чакат неприятности.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите. По това време може да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Сънищата в понеделник

Понеделник е обвързван с капризната Луната и нейната сила може да извади прочувствени и психически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето за какво, в случай че насън сте плакали, викали или изпитвали други мощни страсти, не бързайте да ги интерпретирате безусловно. Най-вероятно това значи единствено, че сте ги натрупали от дълго време в себе си и в този момент целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР