Сънищата до 05:05ч продължават да са под влияние на 24

...
Сънищата до 05:05ч продължават да са под влияние на 24
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 27.03.2022

Сънищата до 05:05ч не престават да са под въздействие на 24 лунен ден

На този ден сънищата рядко са оракулски. По предписание те ни разкриват скритите аспекти на нашия полов живот.

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със половата ви сила, само че в случай че сте сънували нещо извънредно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно положение и сексуалността ви не се разкрива изцяло. Тогава потърсете пробойните. Това значи, че или не сте открили положителни взаимоотношения с противоположния пол, или не сте задоволително изобретателни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и би трябвало да се възстановят.

Тези сънища постоянно ни насочват към неосъществените ни креативен сили, демонстрират мощните и слабите ни страни. Ако вярно интерпретирате видяното от насън, елементарно можете да определите по кой път би трябвало да продължите, по какъв начин да развиете своя креативен капацитет, с цел да намерите същинска естетика и благополучие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от предишния ни живот. Но във всеки случай, бъдете деликатни към знаците и изображенията, с тяхна помощ можете да извършите значими заключения за себе си.

Сънища при Луна във Водолей (след 02:56ч)

Водолей е знак на новаторството, нововъведенията и изобретенията – сънищата може да демонстрират картини от бъдещето.

Ако сте изтощени от монотонността на живота и желаете нещо ново, обърнете внимание на тези сънища. Всеки в този миг може да открие ново, автентично решение на своя проблем. Водолеят сплотява хората съгласно техните ползи и в сънищата на този знак се съдържа информация за пристрастеността на човек, за приятелите му.

Някои учени преди да създадат някое изобретение, първо са го видели в съня си. Именно, когато Луната минава през този знак може да се случи това.

Сънищата в неделя

В неделя сънищата са под въздействие на Слънцето и са свързани с отмора, релакс, пътешестване, обичани хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи креативната ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, само че през целия ден ще си спомняте значими пасажи от съня.

Ако сънят ви е бил щастлив и прелестен, въодушевяващ, очаквайте скоро среща с забавен човек, който ще ви въодушеви. Възможно е да срещнете половинката си, в случай че сте сами или да разрешите зародил спор или спор. Може сами да откриете в себе си нови качества или гении.

Сънят, който е тежък и мрачен, оставя неприятно чувство, най-вероятно демонстрира, че сте доста напрегнати. Обърнете внимание на подобен сън, това е тип предизвестие да се грижите за здравето си, пробвайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР