Сънищата до 04:22ч са под влияние на 26 лунен ден

...
Сънищата до 04:22ч са под влияние на 26 лунен ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 27 май 2022

Сънищата до 04:22ч са под въздействие на 26 лунен ден и могат да покажат вашите неприятни привички и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. В тези сънища можете да видите тайните страни на душата си. Може да имате сънища, които усъвършенстват настроението. Могат да се осъществен, изключително цветните. Тълкуването няма да е належащо: това, което виждате, ще бъде директна индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата след 04:22ч са под въздействие на 27 лунен ден

В този лунен ден човек може да получи откровения в съня си. Сънищата могат да бъдат откривателски или креативен. Като предписание това, което сънувате в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и демонстрира до какъв брой сте в естетика с външния свят.

Можете също по този начин да възприемате тези сънища като знак за това, до какъв брой сте се отклонили от духовното към материалното и назад. Ако вашите полезности не са уравновесени, в случай че изпадате в крайности и не сте в естетика със света, тогава ще изпитате явен енергиен дисбаланс. Символиката на сънищата на този ден е доста сложна.

Сънищата могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете. Ако сте подозирали обичан човек в изменничество и сте го сънували по позитивен метод (например той ви е избавил от гибел или друго), тогава вашите съмнения са напразни.

Сънища при Луна в Овен

Сънищата, които имате по време на този пренос, съвсем несъмнено ще демонстрират положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата са извънредно сложни за пояснение заради тяхната емоционалност. В тях постоянно няма справедливи материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болежка, съответни хора, животни, други неща и т.н.).

Ако обаче под Луна в Овен сте имали сън, в който изпитвате надълбоко възприятие на изтощение, отчаяние и меланхолия, това съвсем несъмнено отразява неспособност за осъществяване в действителния живот.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера и сънищата са под нейно въздействие, отразяват нашите усеща и се счита, че постоянно се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето мощно предпочитание да се извърши нещо и могат да подскажат по какъв метод може да се извърши.

Сцените в тези съновидения са свързани с персоналния живот, финансовото състояние и творчеството. Ако в съня си получавате пари или нещо, това значи, че възприятията ви ще бъдат задоволени и скоро няма да чувствате ограничаване в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, демонстрират, че персоналният живот ще бъде отегчителен, скоро ще би трябвало да намалите потребностите си, а материалното поръчителство ще бъде нищожно.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР