Сънищата често са различни. Но случвало ли ви се е

...
Сънищата често са различни. Но случвало ли ви се е
Коментари Харесай

Сънувате едно и също отново и отново? Какво означава това?

Сънищата постоянно са разнообразни. Но случвало ли ви се е да сънувате едно и също нещо още веднъж и още веднъж? Защо е това и какво значат някои от най-често срещаните повтарящи се сънища? Вижте в идващите редове.
Кога става дума за повтарящи се сънища?
Най-често, въпреки не постоянно, това са неприятни, които се завръщат в мозъка ни още веднъж и още веднъж, нощ след нощ или през избран интервал от време. Повтарящите се сънища най-често са знак, че би трябвало да обърнете особено внимание на нещо.

Не е наложително повтарящите се сънища да са идентични, може единствено някои части/ детайли от тях да са едни и същи. Обръщайте внимание на това, което остава непроменено и на новите детайли в тях.

Причини за повтарящите се сънища: Стрес Повтарящо се държание Травма Неразрешени прочувствени проблеми Според мнозина повтарящите се сънища са знак, че ви изпраща послания
 Добави изложение

Как да спрете повтарящите се сънища
Първо пробвайте да разберете повода за повтарящия се сън. Дали е стрес, или е обвързвано с деяние от всекидневието ви, което въздейства отрицателно на съня ви?

След като установите повода, пробвайте с разнообразни техники за релаксация, изключително преди лягане.

Ако търсите и откриете скрита символика в съня си, потърсете информация по какъв начин да я разгадаете. Може би вярвате, че това е знак от, който би трябвало да разкодирате?

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР