Сънища на 1 лунен ден (до 09:03ч)Символи на 1 лунен

...
Сънища на 1 лунен ден (до 09:03ч)Символи на 1 лунен
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 05.12.2021

Сънища на 1 лунен ден (до 09:03ч)

Символи на 1 лунен ден са лампа, „ третото око”, по тази причина сънищата се смятат за оракулски, само че единствено, в случай че имате вярната интерпретация и верния метод към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос изборно.

Ако са били неприятни сънища, не се вкопчвайте в тях, защото те са склонни да въздействат както на вашето въодушевление, по този начин и на вашето благоденствие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях неотложно. Ако непрестанно се връщате в мислите си към неприятния сън, това не дава обещание нищо положително. Освен, че ще понижи вашата продуктивност, ще скапе настроението ви и ще повлияе неподходящо на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се концентрирайте единствено върху ярките, приятни сънища, които сте имали. Днес поставяме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от отрицателни усеща и мисли - нито едно нещо през настоящия месец няма да бъде сполучливо. И в случай че съумеете да се настроите на положителна вълна - тогава всичко ще ви спори.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали към този момент Земята.

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са цялостни с метафизичен смисъл, може да съдържат концепцията за вашия земен престой, т.е. да разкрият смисъла на живота.

Сънищата в неделя

В неделя сънищата са под въздействие на Слънцето и са свързани с отмора, релакс, пътешестване, обичани хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи креативната ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, само че през целия ден ще си спомняте значими пасажи от съня.

Ако сънят ви е бил щастлив и прелестен, въодушевяващ, очаквайте скоро среща с забавен човек, който ще ви въодушеви. Възможно е да срещнете половинката си, в случай че сте сами или да разрешите зародил спор или спор. Може сами да откриете в себе си нови качества или гении.

Сънят, който е тежък и мрачен, оставя неприятно чувство, най-вероятно демонстрира, че сте доста напрегнати. Обърнете внимание на подобен сън, това е тип предизвестие да се грижите за здравето си, пробвайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР