Съни бийч стартира от пролетта по Би Ти Ви, а

...
Съни бийч стартира от пролетта по Би Ти Ви, а
Коментари Харесай

Иво Аръков става спасител на плажа

" Съни бийч " започва от пролетта по Би Ти Ви, а Иво Аръков ще е новият Дейвид Хаселхоф от " Спасители на плажа ". Актьорът ще играе секссваляч.

С тази смешка от страна на сътрудниците на артиста започва грандиозното празненство на Би Ти Ви, отдадено на есенния ефирен сезон. " Съни бийч " еновият сериен филм, който малкия екран снима, бе новината на вечерта, споделена от шефа на медията Флориан Скала.

Сериалът е продуциран от Иван Христов и Андрей Арнаудов, а в него основни настоящи лица ще са актьорите Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Иво Аръков. Основната линия в сюжета, съветван от Любен Дилов-син, споделя прекарванията на група 30-годишни сезонни служащи, наети в хотели, капанчета, нощни заведения.

През зимния сезон малкия екран ще има нови високотехнологични студия на новините и предаванията. Водещи на вчерашната вечер бяха Александър Кадиев и Деси Стоянова. На празненството участваха всички обичани лица от екрана, както и от сериала " Скъпи наследници " - Юксел Кадриев, Даяна Ханджиева, Лорина Камбурова, попфолк звездата Камелия, Иван Лечев, Гого Лозанов и доста други. На сцената се качиха с поздрави и Графа, Любо Киров и Орлин Павлов, написа " България Днес ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР