Сандро Тонали удължи договора си с Милан до 2027 година.

...
Сандро Тонали удължи договора си с Милан до 2027 година.
Коментари Харесай

Милан награди Тонали с нов договор и двойно по-висока заплата

Сандро Тонали удължи контракта си с Милан до 2027 година. Новината беше публично доказана от италианския първенец. 22-годишният халф дойде в офисите на клуба дружно със своя сътрудник и подписа новия договор в наличието на двама от шефовете на “росонерите ” - Паоло Малдини и Фредерик Масара. 

Тонали беше притеглен от Бреша през 2020 година. Той пристигна на “Сан Сиро ” чартърен среу 10 млн. евро, а по-късно Милан заплати още 6,9 млн. с цел да си обезпечи напълно правата на един от най-талантливите италиански футболисти. 

Самият халф оказа помощ за реализирането на договорката, като се съгласи да получава единствено по 1,2 млн. евро годишна заплата. Сега възнаграждението му ще скочи до съвсем до 3 млн., настояват медиите на Ботуша. 

“Много съм благополучен, че възобнових контракта си с Милан. Знаете какъв брой мощно обичам клуба. Искам да благодаря на почитателите за тяхната поддръжка. Заедно можем да реализираме огромни неща ”, разяснява Тонали, който от дете е почитател на “червено-черните ”. 

Преди броени дни Милан удължи контракта и на различен от полузащнитиците си - Раде Крунич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР