Сандра Бълок, снимала се в новия трилър Кутия за птици

...
Сандра Бълок, снимала се в новия трилър Кутия за птици
Коментари Харесай

Сандра Бълок: Стриймването има положителен ефект върху филмовата индустрия

Сандра Бълок, снимала се в новия трилър " Кутия за птици " ( " Bird Box " ) на Нетфликс, счита, че стриймването е нараснало провокациите пред актьорите, заяви Контактмюзик.
 
Според нея то е трансформирало филмовата промишленост към по-добро, предоставяйки повече работа на дамите и цветнокожите.

 
" Стриймването повдигна по-високо летвата - сподели 54-годишната актриса. - По-рано се заснемаха най-много филми за супергерои. На други кино жанрове не се обръщаше изключително внимание. Сега, с появяването на стрийминг платформите, филмовата промишленост се промени и предлага по-големи провокациите за дамите и цветнокожите. "
 
Звездата от кино лентата " Бандитките на Оушън " има възприятието, че филмовата промишленост се е трансформирала във всички насоки. Тя вижда значима разлика в отношението към дамите преди и след появяването на въпросния филм по екраните.

 
" Започнахме фотосите преди появяването на придвижването #Аз също - разясни тя. - Усетих значима разлика, когато завърших работата си над кино лентата. " -->
 
Въпреки промененото отношение към дамите, Сандра Бълок означи, че измежду мъжете в снимачния екип на " Bird Box " имало опасения, защото зад камерата е жена - Сюзън Байър. Бълок обаче ги успокоила, че им е позволено да се майтапят и че ще им каже, в случай че са стигнали прекомерно надалеч с шегите си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР