Сандра Бълок определено може да се похвали с редица успехи

...
Сандра Бълок определено може да се похвали с редица успехи
Коментари Харесай

Ще остане ли отново сама Сандра Бълок

Сандра Бълок несъмнено може да се похвали с редица триумфи във връзка с кариерата си, само че очевидно що се отнася до персоналния ѝ живот, нещата не са толкоз розови.
 Сандра Бълок,
Сандра Бълок - все по този начин предизвикателна и секси

И събра всички погледи на премиерата на " Изгубеният град "

Актрисата има връзка от 2015 година с фотографа Браян Рандъл. Но, както наподобява, отношенията им минават през сложен стадий. Дори в този момент стана ясно, че двамата са на " на косъм " от разлъка, откакто предходната година минаха през редица проблеми.

Според Us Weekly те са имали даже " дълъг интервал на изстудяване " на връзките, който е включвал и това, че са живели разграничени.

Въпреки това, източник, непосредствен до двойката, твърди, че 59-годишната Сандра има предпочитание " да поработи върху нещата ", да избави връзката си и да продължат напред. Но съгласно въпросния източник, шансът за помиряване е " най-малък ".

се среща с Брайън, откакто го наема да снима сина ѝ Луис, който осинови през 2010 година, за рождения му ден. Двамата стартират романс и в продължение на няколко години пазят любовната си история в загадка.

Едва през декември 2021 година, Сандра, която осиновява и щерка през 2015 година повдигна леко завесата за връзката си с Брайън, който също има щерка от предходна връзка, обяснявайки за какво не е изпитва потребност да се омъжи за него.

В изявление за предаването Red Table Talk на Джада Пинкет Смит актрисата споделя: " Аз съм човек, който е минал през процеса на бракоразвод ", визирайки брака си с Джеси Джеймс, траял от 2005 до 2010 година " Сега открих любовта на живота си. Имаме три прелестни общи деца. Това е най-хубавото нещо в живота. Така че, в действителност нямам потребност от документ, с цел да бъда лоялен сътрудник и майка. "

Може би това е нараснало напрежението с Брайън, който пък е желал брак. И с течение на времето това се трансформирало в значителен проблем.

През октомври 2022 година Сандра Бълок разгласи, че прекъсва актьорската си кариера, с цел да се концентрира повече върху персоналния си живот.
 Сандра Бълок,
Сандра Бълок в действителност желае отмора от киното

Въпросът е за какъв брой време

Новината за хипотетичните компликации в връзките на Сандра и Брайън идва малко повече от месец, откакто тя беше забелязана без него на вечерно излизане в Западен Холивуд, Калифорния. Тя бе снимана в изящен ресторант, съпроводена от неидентифициран мъж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР