Сандра Бълок има привилегията да бъде сред актрисите, които могат

...
Сандра Бълок има привилегията да бъде сред актрисите, които могат
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Изгубеният град със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм

Сандра Бълок има привилегията да бъде измежду актрисите, които могат да се похвалят с дълга кариера в Холивуд. Все отново първият ѝ филм е от 1987 година, а за всички тези години се е снимала в толкоз продукции, че пръстите и на ръцете, и на краката няма да ни стигнат, с цел да ги преборим.

Казваме всичко това, тъй като от филмографията ѝ могат да се извадят не един и два кино лентата, в които екшънът не липсва. Веднага се сещаме за " Скорост " (1994 г.), който си е напряко емблематичен и за Бълок, и за Киану Рийвс.

27 години по-късно Сандра Бълок не е се е отказала от филмите с екшън и романтика. За " Изгубеният град " (The Lost City of D, както в началото беше озаглавен) разбрахме за първи път в края на 2020 година, когато имаше клюки, че Райън Рейнолдс ще ѝ партнира.
 Снимка 567738
 

Е, останаха си единствено клюки, тъй като ролята беше дадена на Чанинг Тейтъм. И незабавно по-късно стана напечено - разбра се, че и Брад Пит ще взе участие, и Даниел Радклиф, който ще изиграе злодея.

Ролята на Брад Пит във кино лентата е сложна за пояснение, без приключването на безобразно доста спойлери, само че по-интересното е, че е част от спогодба със Сандра Бълок... Общо взето, ситуацията е следното: Пит отделя няколко дни, с цел да снима тази дребна част за " Изгубеният град ", а Бълок му връща услугата, правейки същото за " Убийствен трен ", където пък той е в основната роля.

Екшън приключенската комедия " Изгубеният град " ни среща с Лорета Сейдж (Бълок) - жена на междинна възраст, чиято същинска пристрастеност са историята и археологията. Поради ред аргументи и условия обаче, тя се е отказала от писането на научни писания и е почнала да написа еротични романи, в които ловко преплита и същинските си ползи.
 Снимка 567734
 

След няколко години и романа Лорета става известна, само че тъкмо тогава се сблъсква с проклятието на създателя - липса на предпочитание и задоволително положителни хрумвания, с цел да приключи последната глава от книгата си The Lost City of D.

Мениджърката ѝ взема решение, че едно турне, което да разпространява романа, ще ѝ пристигна добре. Но още преди да е почнало, става забавно. Защото ексцентричният милиардер Абигейл Файърфакс (Радклиф) е твърдо уверен, че е намерил Изгубения град, за който Лорета написа в романа си. Затова и му би трябвало нейната помощ и знания, с цел да открие прикрито някъде в него огромно богатство.
 Снимка 567736
 

Тя, несъмнено, не е съгласна, по тази причина бива отвлечена. На помощ обаче взема решение да ѝ се притече Алън (Тейтъм), който в действителност е модел и се появява на кориците на книгите като Даш - главният воин в романите.

Твърдо уверен, че може да промени мнението на Лорета за себе си, той се впуска в бясно премеждие на незнаен остров. Въпросът обаче е дали един модел и една писателка могат да се оправят сами в привидно невъзможни и рискови обстановки.

" Изгубеният град " е по кината от 25 март
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР