Санджеев и Садхана Прасад са вече съответно на 61 и

...
Санджеев и Садхана Прасад са вече съответно на 61 и
Коментари Харесай

В Индия родители съдят единствения си син, заради несбъднатите им мечти

Санджеев и Садхана Прасад са към този момент надлежно на 61 и 57 години, само че една несбъдната фамилна фантазия е повода да решат да съдят единствения си наследник.

Двойката от Индия е оскърбена, защото няма внуци. Вече шест години, откакто е женен, синът им Шрей Сагар към момента няма свои деца.

Заради това в този момент те са завели дело против него. И в случай че до една година синът им не ги подари с внук, ще изискат да им изплати отплата от съвсем 650 000 $.

Възрастните родители изясняват, че са похарчили всички свои спестявания, с цел да изпратят единственото си дете да се образова за водач в Съединени американски щати.

Шрей Сагар отпътува през 2006 година, приключва сполучливо професионалния курс, само че след завръщането си в Индия година по-късно, остава без работа. И се постанова родителите му да го устоят още цели две години.

В следствие Шрей си намира работа като водач, по-късно и се дами. Брака му уреждат родителите, с вярата, че ще имат " внук, с който да си играят ", когато се пенсионират, написа The Times of India.

" Синът ми е женен от шест години, само че към момента не възнамерява дете. Ако имахме внук, с който да прекарваме време, болката ни ще стане по-поносима ", споделя господин Прасад.

Адвокатът на старата двойка твърди, че паричната отплата пък е поискана поради " психическа свирепост " и разяснява:  " Мечта е на всеки родител да стане баба или дядо. А те чакат това от години. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР