Сандански ще представи филмите на бележития си съгражданин, както наричат

...
Сандански ще представи филмите на бележития си съгражданин, както наричат
Коментари Харесай

Кинопанорама на Стилиян Иванов в родния му Сандански

Сандански ще показа филмите на " бележития си съгражданин ", както назовават родения там режисьор Стилиян Иванов.

 

На 31 март, неделя, от 10 до 17 часа, в Епископската базилика  на град Сандански, за жителите и гостите на града ще бъдат прожектирани някои от знаковите му ленти.

 

А от 19 ч. в Изложбената зала на Дома на културата ще се организира среща с създателя, който пътува за Атина за работата по следващия си документален филм, този път за гръцката художествена гимнастика.

 

Ето по какъв начин наподобява самата покана: “Всички сме възпитаници. Всеки научава това, което е квалифициран да научи. Да слушаме себе си е същинското себепознание. ” Предоставяме ви една неповторима кино вечер, един кино маратон с творчеството на нашия изтъкнат съгражданин, ПОДАРИЛ ни свои творби за знание, размисъл и антични учения. 31 МАРТ 2024 ГОДИНА. Прожекцията на филмите, които са BG версия със надписи на британски език, ще тече от 10:00 часа до 17:00 часа в Епископска Базилика Сандански.

 

От 19:00 до 21:00 часа в Изложбена зала в Дом на културата, където ще се организира и срещата със СТИЛИЯН ИВАНОВ, с цел да отговори на наши въпроси. КАК НИЕ, наследниците на траките би трябвало да се гордеем и да градим бъдещето си - филмът “Траките ”.

 

ЗАЩО Нешка Робева прави “Изповед с болежка ” - филм. КОИ СА “Поклонници на светлината ” - филм. ИСТИНАТА за “Дервишите ” - филм  със надписи на британски език. “ИЗПОВЕД в стихове ” на Надежда Захариева - филм.

 

ПРИКАЗКА ЛИ Е “Приказката за вярата ” - филм. ОЩЕ за “Ванга ” - филм със надписи на съветски език.

 

ЗАЩО Питагор се е подписвал като Орфей? - филмът “Орфей и Златното руно ”.

 

КОГА И КАК ще се откри бюджет за кино лентата " Спартак ", който откакто се заснеме  може да промени тотално имиджа на града ни в международен мащаб.

 

И ОЩЕ И ОЩЕ ВЪПРОСИ, КОИТО НИ ВЪЛНУВАТ. БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ТОВА ПРЕЖИВЯВАНЕ - ЕДИНСТВЕНО Пожарна охрана РОДА СИ, НА 31 МАРТ 2024.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР