Сандански настръхна преди дни, след като портиер в едно от

...
Сандански настръхна преди дни, след като портиер в едно от
Коментари Харесай

Как 12 секунди допир променят човешки съдби! Полицията разследва 2 случая на блудствени действия в училища в Пиринско, резултат няма! Педофили ли са огнярът от Добринище и портиерът от Сандански?

Сандански настръхна преди дни, откакто пазач в едно от локалните учебни заведения бе арестуван по тъжба на доведения татко на ученичка, че е блудствал с щерка му. Полицията неотложно задържа уличения в блудствените дейности пазач в учебното заведение, шефът паникьосан го освободи в дълъг отпуск и стартира следствие на гнусните дейности, жигосали дълготраен учебен чиновник в педофилия.

Срамът и позорът са огромни освен за блудника, само че и за фамилията му, които потънали в земята след случилото се. Човекът се затворил в дома си и не смее да си покаже " носа " на открито. Полицията стартира незабавно следствие, иззели учебните камери, с цел да видят какво се е случило в посочения от жалващия се татко ден и час. Родителят на 10 годишното момиче твърди, че портиерът я опипвал сладострастно, галил я със полов подтекст.

И всичко това се развило по време на учебно заведение, в закътано място в края на коридора. Според източници на Struma. com, камерите посочили контакта сред портиера и ученичката. В рамките на 12 секунди служителят сложил ръката си на рамото на момичето, говорейки му нещо/ камерите не записват звук/, а преди този момент леко я докоснал по главата, пипнешком косата и. Това са доказателствата в поддръжка на изказванията за блудствени дейности.

Дни наред обаче, от полицията мълчат до каква степен е стигнало следствието, има ли, или няма блудствени дейности и педофилия ли е това, което са снимали охранителните камери. Разследват и всичко към следствието е загадка. Нищо, че резилът и за учебното заведение и за портиера е огромен, нищо, че над 20 години този човек няма прегрешения на работното си място.

Времето на следствието е безкрайно, а до тогава портиерът си остава жигосан " педофил ", протегнал ръка на малолетно дете. Коментарите са, че в такива случай следствието би трябвало да приклюби доста бързо, тъй като става въпрос за човешки ориси. Ами, в случай че бащата лъже, в случай че портиерът просто е приказвал назидателно на момичето, поставяйки си ръката си на рамото и?! Кой ще измие срама от челото на този човек?

До момента никой от проверяващите не споделя отговорен ли е или не! Колко мъчно се потвърждава виновността в такива случаи?, това е въпросът, който си задаваме, спомняйки си и различен сходен случай от учебно заведение в Добринище, където 62-годишен огняр в учебно заведение бе махленски в блудствени дейности с 13- годишна ученичка. Разследването и тук продължава към момента, без отговор на въпроса -виновен ли е огнярът?!

Една година и три месеца изминаха от случилото се, а от отговор от проверяващите -никакъв. Блудникът от Добринище напусна града и работи на друго място, от позор да погледе хората в очите. А към момента никой от способените институции не е споделил отговорен ли е?! Въпросът, който остава открит е: Педофили ли са портиерът от Сандански и огнярът от Добринище?

Липсата на отговор от способените институции унищожава човешки ориси, заплашва психическата и физическа резистентност на упрекнатите и публично порицани и жигосани причинители.

Ще търсим истината до дъно, тъй като не изключваме вероятността обвиняванията в сходни тъжби да целят и нещо друго-финансови облаги, поръчка за омаскаряване и възмездие. Очаквайте детайлности.
Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР