Санданчанинът Николай Гюров, кандидат за съветник от ПП Продължаваме промяната,

...
Санданчанинът Николай Гюров, кандидат за съветник от ПП Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

В Struma.com! Кадър на Продължаваме промяната от Сандански оглави Тотото в Благоевград

Санданчанинът Николай Гюров, претендент за консултант от Политическа партия " Продължаваме промяната ", е новият шеф на районния клон на Българския състезателен тотализатор в Благоевград.

От днестой заема мястото, от което с неразбираем претекст, беше освободен банскалията Костадин Дурчов. Гюров работи в офиса на депутата от Политическа партия " Продължаваме промяната " в Сандански, ДимитринаХаджиева - Недина, научи Struma.com

Битката за директорския пост в Тотото се водеше най-много сред ГЕРБ и Партията на смяната. Кандидатурата на ГЕРБ беше на някогашен шеф на Тотото, Емил Кехайов от Сандански, само че очевидно е, че методите на кадровиците на Политическа партия " Продължаваме промяната " са по- сполучливи към този момент. Оказва се, че съвсем всички управнически постове са заети от фрагменти на Политическа партия " Продължаваме промяната " или такива, които са утвърдени от тях. ГЕРБ изостават в кадровата си политика.

Интересно ще екоя от двете ръководещи партии, ще успее да победи и при избора на шеф на РЗИ- Благоевград,пост в който са се нагледали от Политическа партия " Продължаваме промяната ".ГЕРБ държат отпред на РЗИ да бъде върнат съветникът доктор Калоян Калоянов, само че от Политическа партия " Продължаваме промяната " имали друго предложение. Очаквайте детайлности.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР