Сънародниците ни в чужбина не само трябва да са добре

...
Сънародниците ни в чужбина не само трябва да са добре
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Най-добре е изборите да бъдат 2 в 1

Сънародниците ни в чужбина освен би трябвало да са добре осведомени, а доста добре осведомени за протичащото се в България.

Това съобщи депутатът от " Демократична България " Антоанета Цонева пред Българска национална телевизия във връзка това по какъв начин българите зад граница да получават качествено наличие от публичните медии и работата в тази тенденция на отрасловата комисия в Народно събрание.
 Министър „ срича “ за контракт от половин милиард за удълбочаването на пристанище Варна Министър „ срича “ за контракт от половин милиард за удълбочаването на пристанище Варна
Служебният министър на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров едвам не сричаше през днешния ден по време на чуване...

Според Цонева изборната интензивност няма да падне посредством този тип избор.

По мотив нов политически план на служебните финансов и стопански министри националната представителка разяснява: Кирил Петков и Асен Василев са най-успешните министри от служебното държавно управление. " Демократична България " поддържа мощно техните политики. Кирил Петков продължи борбата на Демократична България за ББР. Той сподели, че при политическа воля за малко време могат да се реализиран доста неща. Ние не сме съперници, а съидейници. Подкрепяме активността им в служебния кабинет.  

На въпрос дали Демократична България ще има личен претендент за президент, Антоанета Цонева съобщи, че е въпрос на решение вътре в обединението.  

" Демократична България " направи всичко по силите си за кабинет - към този момент се нуждаем от едно положително ръководство. Трябва да се научим на значим урок и да се върнем към старомодните парламентарни обичаи ", приключи депутатът.
 Антоанета Цонева: Искаме санитарният кордон по отношение на Движение за права и свободи да се съблюдава прецизно Антоанета Цонева: Искаме санитарният кордон по отношение на Движение за права и свободи да се съблюдава прецизно
Още в самото начало сме декларирали, че постове и порции от този кабинет не чакаме, само че ще настояваме санираният кордон по отношение на Движение за права и свободи да бъде...

Най-добре е изборите да бъдат 2 в 1 и в средата на ноември месец. Избори 2 в 1 ще са предизвикателство за хората, тъй като би трябвало да наблюдават две разнообразни акции, сподели още тя.

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР