САН ХУАН, Пуерто Рико (АП) — Доналд Тръмп спечели още

...
САН ХУАН, Пуерто Рико (АП) — Доналд Тръмп спечели още
Коментари Харесай

Доналд Тръмп постигна победа на събранието на Вирджинските острови в САЩ, което се противопостави на правилата на Републиканската партия

САН ХУАН, Пуерто Рико (АП) — Доналд Тръмп завоюва още една победа на събранието на Републиканската партия, извършено в четвъртък на Вирджинските острови на Съединени американски щати, където публични лица се подиграваха няколко партийни правила на Републиканската партия, в това число осъществяване на надпреварата по-рано от разрешеното.

Кукусът е третото съревнование на републиканците, извършено през този избирателен сезон със заложени делегати, като Тръмп получава 73,98% от гласовете, а Ники Хейли 26,02%.

„ Искам да ви благодаря на всички. Имахме голяма победа “, сподели Тръмп в къси забележки по телефона пред тези, които се събраха в Сейнт Томас, с цел да чуят резултатите. „ Очаквахме да спечелим, само че не чакахме да спечелим толкоз доста. Вие сте невероятни хора, които в никакъв случай няма да не помни. ”

Гласоподавателите в Сейнт Кроа, Сейнт Томас и Сейнт Джон се стичаха на разнообразни места, в това число бар с ром, с цел да предлагат своя претендент посредством гласоподаване с класиран избор.

„ Времето е извънредно, само че има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР