САН ХУАН, Пуерто Рико — Една от най-големите политически партии

...
САН ХУАН, Пуерто Рико — Една от най-големите политически партии
Коментари Харесай

Народната демократическа партия на Пуерто Рико ще проведе първични избори за губернатор, след като нейният президент влезе в надпреварата

САН ХУАН, Пуерто Рико — Една от най-големите политически партии в Пуерто Рико ще организира първоначални избори за губернатор след представителя Хесус Мануел Ортис от Народната демократическа партия разгласи кандидатурата си в понеделник.

Ортис ще се изправи против сенатора от Пуерто Рико Хуан Сарагоса, който преди този момент е бил министър на финансите на територията на Съединени американски щати.

Ортис, който е президент на Народната демократическа партия, изброи изискванията в Пуерто Рико, които съгласно него се отразяват отрицателно на 3,2 милиона поданици на острова.

„ Средства за възобновяване, които не се употребяват дейно, тъга от очакване с месеци за назначение при доктор, ежедневната борба с разпадащата се електрическа система, неналичието на благоприятни условия за работа, утежняването на главните услуги и толкоз доста други проблеми “, сподели той.

Победителят в първичните избори на Народната демократическа партия ще се изправят против спечелилия от първичните избори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР