САН ХУАН, PR – Аманда Серано ще бъде в 50-ата

...
САН ХУАН, PR – Аманда Серано ще бъде в 50-ата
Коментари Харесай

Боксьорката Аманда Серано осигурява допълнителна мотивация за двубоя за завръщане у дома в Пуерто Рико: „Това е за жени`

САН ХУАН, PR – Аманда Серано ще бъде в 50-ата си професионална борба в събота вечер, само че може просто да е най-важното.

Разбира се, 50 е хубаво, кръгло число за може би най-великата боксьорка на всички времена, само че това има доста в допълнение значение.

35-годишната състезателка ще се бие в дома си в Пуерто Рико в фамозния Coliseo на острова против Nina Meinke –  първата й борба вкъщи от съвсем три години – само че тя също по този начин ще бъде главното събитие на Зона от 18 500 души, която се чака да бъде разпродадена.

Аманда Серано театралничи по време на претеглянето за борбата си против Нина Майнке за купите на Серано на IBF, WBO и WBA в категория перо при дамите Distrito T-Mobile на 1 март 2024 година в Сан Хуан, Пуерто Рико. Те ще се бият в Coliseo de Puerto Rico на 2 март 2024 г. (Al Bello/Getty Images)

Това е много огромна работа като цяло, само че още повече, когато Джейк Пол, чиито най-ценни промоции подписаха със Серано през 2021 година, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР