Сан Хосе надделя над гостуващия Анахайм с 2:1 и след

...
Сан Хосе надделя над гостуващия Анахайм с 2:1 и след
Коментари Харесай

Сан Хосе вече е във втория кръг на плейофите в НХЛ

Сан Хосе надви над гостуващия Анахайм с 2:1 и след 4:0 победи в серията се класира за втория кръг на плейофите в Западната конференция на Националната хокейна лига. Маркус Сьоренсен и Томаш Хертл се разписаха, а вратарят Мартин Джоунс отрази 30 шайби за триумфа.

Така Сан Хосе едвам за повторно в историята си записа чиста победа в елиминациите без позволено проваляне в серията. Андрю Колиано осъществя за Анахайм.

В разногласието за място на финала в Западната конференция Сан Хосе ще играе против Лас Вегас.

Носителят на купа "Стенли " Питсбърг разгроми домакина Филаделфия с 5:0 и поведе с 3:1 победи в първия кръг на Изток.

Сидни Кросби се отличи с гол и асистенция и със 173 точки (62 попадения и 111 асистенции) стана най-резултатният състезател в историята на клуба в плейофите, изпреварвайки легендата Марио Лемьо. Евгени Малкин и Фил Кесъл също приключиха с по гол и асистенция, а Крис Летанг и Райли Шиън също вкараха. Мат Мъри отрази всичките 26 удара и записа втори "шътаут " в серията след триумфа със 7:0 в първия мач.

Шампионът от постоянния сезон Нешвил завоюва с 3:2 в Колорадо и дръпна с 3:1 победи в серията на Запад.

Филип Форсберг приключи с гол и асистенция, Колтън Сисънс и Крейг Смит също осъществиха и дадоха задатък от 3:0 за гостите след първите две елементи, което в следствие се оказа решаващо. Вратарят Пека Рине избави 31 удара. Александър Кърфуут и Габриел Ландеског вкараха за домакините в третия интервал.

Никита Кучеров се отличи с два гола и асистенция, а Тампа Бей се наложи над домакина Ню Джърси с 3:1 и поведе със същия резултат в плеойфната серия на Изток. Джий Ти Милър приключи с гол и асистенция, а вратарят Андрей Василевски избави 27 изстрела. Тампа Бей може да завърши серията при победа в семейството си в петия мач в събота. Кайл Палмиери вкара победното попадение за Ню Джърси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР