САН ФРАНЦИСКО (AP) — Мъжът, осъден за опит за отвличане

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Мъжът, осъден за опит за отвличане
Коментари Харесай

Мъжът, осъден за нападение с чук на съпруга на бившия председател Нанси Пелоси, ще бъде осъден

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Мъжът, наказан за опит за похищение на тогавашния ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси и нахлуване на брачна половинка й с чук, е следва да бъде наказан във федералния съд в петък.

Съдебните заседатели признаха 44-годишния Дейвид Депап за отговорен през ноември в опит за похищение на федерален чиновник и нахлуване против най-близкия член на фамилията на федерален чиновник. Прокурорите желаеха от арбитър Жаклин Скот Корли 40 години затвор.

DePape призна по време на свидетелските показания на правосъдния развой, че е нахлул в дома на Pelosis в Сан Франциско на 28 октомври 2022 година, възнамерявайки да задържи представителя за пленник и „ да й счупи капачки на коленете “, в случай че тя го излъже. Той също по този начин призна, че е блъснал Пол Пелоси с чук, откакто полицията се появи, заявявайки, че проектът му да постави завършек на това, което той смяташе за корупция в държавното управление, се разплита. на видео от полицейска камера единствено дни преди междинните избори и провокира шо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР