САН ФРАНЦИСКО (АП) — Когато Марк Зукърбърг се обърна към

...
САН ФРАНЦИСКО (АП) — Когато Марк Зукърбърг се обърна към
Коментари Харесай

Дългата извинителна обиколка на Марк Зукърбърг: Кратка история

САН ФРАНЦИСКО (АП) — Когато Марк Зукърбърг се обърна към чуване в Сената, с цел да се обърне към родителите на деца, експлоатирани, унизени или подтикнати към самонараняване посредством обществените медии, се почувства като изхабена от времето спогодба се върна към живот.

„ Съжалявам за всичко, през което сте минали “, сподели изпълнителният шеф на Meta в сряда. „ Никой не би трябвало да минава през това, което вие и вашите фамилии сте претърпели. “ След това се върна в корпоративен режим, отбелязвайки продължаващите вложения на Meta в напъните за отбрана на децата в „ цялата промишленост “.

Зукърбърг има дълга история на обществени извинения, постоянно отправяни след рецесия или когато консуматори на Фейсбук се надигна против необявени - и постоянно неоценени - промени в услугата си. Това е история, която е в внезапен контрастност с множеството от неговите връстници в технологиите, които нормално избират да не приказват обществено отвън деликатно проведените продуктови презентации. Но също по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР