САН ФРАНЦИСКО (АП) — Джуриксън Профар удари ранен турнир от

...
САН ФРАНЦИСКО (АП) — Джуриксън Профар удари ранен турнир от
Коментари Харесай

Големият шлем на Джуриксън Профар, силният старт на Майкъл Кинг водят Падрес срещу Джайънтс 4-0

САН ФРАНЦИСКО (АП) — Джуриксън Профар удари ранен шампионат от Големия шлем, а Майкъл Кинг направи седем остри ининга, с цел да изведе Сан Диего Падрес до Победа с 4-0 над Сан Франциско Джайънтс в събота вечерта.

Ксандър Богаертс и Мани Мачадо се отделиха в първия, преди Ха-Сеонг Ким да отиде да зареди базите за Профар, чийто удар се приземи тъкмо в десния... полеви фал за третия си шлем в кариерата и първи от 10 април 2022 година Това беше първият огромен шлем за Сан Диего за сезона.

Кинг (2-0) обезпечи четвъртия следващ първокласен старт за Падрес, позволявайки четири удара и едно вървене, до момента в който удари четири. Придобит от Ню Йорк Янкис през декември като част от комерсиалния пакет за звездния състезател Хуан Сото, десничарят съответства с най-дългото излизане в кариерата си.

Мениджърът на Падрес Майк Шилд посети могилата с два аута и два в седмия, само че резервира краля в играта. Той победи Том Мърфи със промяна, защото неговите неща за намаляване бяха ефикасни през цялата вечер.

Кийтън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР