САН ФРАНЦИСКО (АП) — Деснякът на Аризона Даймъндбекс Мерил Кели,

...
САН ФРАНЦИСКО (АП) — Деснякът на Аризона Даймъндбекс Мерил Кели,
Коментари Харесай

Титулярът на Даймъндбекс Мерил Кели е одраскан от нараняване на рамото

САН ФРАНЦИСКО (АП) — Деснякът на Аризона Даймъндбекс Мерил Кели, отличен състезател през следсезона 2023 година, беше одраскан от планувания си старт против Сан Франциско Джайънтс в неделя с пострадване на рамото му при наклоняване.

Кели претърпя ядрено-магнитен резонанс в Сан Франциско, само че се чака да му бъде изработен още един в понеделник във Финикс. Кели сподели, че има вариация на Teres Major.

Мениджърът на Аризона Тори Ловуло сподели, че тимът не е взел решение за близкото бъдеще на Кели, в това число евентуално пътешестване до листата с контузени.

Кели сподели, че е почувствал дискомфорт при „ четири или пет хвърляния “, до момента в който е играл на ловене в събота, и незабавно сподели на треньорите по атлетика на тима.

„ Това е в действителност леко чувство, само че в съзнанието си усещам като че ли просто мога да кажа, че беше друго от нещо нормално “, сподели Кели. „ Очевидно по време на сезона, по време на живота си, всички сме чувствали неща в ръката си, когато пуснем бейзболна топка. Мисля, че на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР