САН ДИГО (AP) — Федерален съдия в петък остро постави

...
САН ДИГО (AP) — Федерален съдия в петък остро постави
Коментари Харесай

Съдия поставя под съмнение позицията на Граничния патрул, че не е задължен да се грижи за децата в мигрантските лагери

САН ДИГО (AP) — Федерален арбитър в петък остро сложи под подозрение позицията на администрацията на Байдън, че не носи отговорност за настаняването и храненето на деца мигранти до момента в който чакат в спонтанни лагери по границата сред Съединени американски щати и Мексико.

Граничният патрул не оспорва изискванията в лагерите, където мигрантите чакат под намерено небе или от време на време в палатки или структури, направени от клони на дървета, до момента в който са къси върху храната и водата. Там незаконно миналите границата мигранти чакат чиновници на Гранична полиция да ги заловят и обработят. Въпросът е дали те са законно арестувани.

Това би сложило началото на 72-часово ограничаване за това какъв брой дълго децата могат да бъдат арестувани и изисква незабавни медицински услуги и гаранции за физическа сигурност, наред с други неща.

Съединени американски щати Окръжният арбитър Доли Джи сподели, че доказателствата, показани от групи за отбрана на мигранти, наподобява поддържат определението за законно задържане. „ Свободни ли са да си тръгнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР