САН ДИЕГО (AP) — Звездите и ръководителите на San Diego

...
САН ДИЕГО (AP) — Звездите и ръководителите на San Diego
Коментари Харесай

Padres обеща да изпълни мечтата на покойния собственик Seidler да донесе титла от Световните серии в Сан Диего

САН ДИЕГО (AP) — Звездите и ръководителите на San Diego Padres си спомниха починалия притежател Peter Seidler със смях и някои прочувствени моменти в събота, до момента в който се заричаха с цел да извърши фантазията си да донесе шампионат от Световните серии в осиновения си роден град.

Празник на живота се организира за Seidler в Petco Park пет дни преди Padres да изиграят семейството си. Зайдлър умря по неразкрита причина на 14 ноември. Той беше на 63 години.

Сейдлър беше трето потомство член на семейство О’Мали, което притежаваше Доджърс в Бруклин и Лос Анджелис. Но той беше ол-ин за Padres като част от група, която ги купи през 2012 година Той стана мажоритарен притежател през ноември 2020 година и храбро посвети стотици милиони долари, с цел да се опита да донесе на града и неговите многострадални почитатели първото им състезание.

„ Само преди към година Питър сподели, че един ден боговете на бейзбола ще се ухилен на Падрес и ще имаме церемониал в Сан Диего “, брат му Том, старши вицепрезидент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР