САН ДИЕГО (AP) — Стотици мигранти бяха оставени в петък

...
САН ДИЕГО (AP) — Стотици мигранти бяха оставени в петък
Коментари Харесай

Граничен патрул освобождава стотици мигранти на автобусна спирка, след като парите за помощ в Сан Диего свършиха

САН ДИЕГО (AP) — Стотици мигранти бяха оставени в петък на автобусна спирка в Сан Диего, вместо в приемен център, който служеше като плацдарм, защото локалното финансиране свърши по-рано от предстоящото, показвайки по какъв начин даже най-големият град на южната граница на страната се бори да се оправи с невиждания напор от хора.

Мигранти, които преди имаха безвредно място да зареждат телефони, да употребяват тоалетната, да хапнат и да се уредят да отидат на друго място в Съединени американски щати, в този момент бяха оставени на улицата, защото групите за подкрепяне на мигранти се опитваха да оказват помощ с каквото могат с спонтанни ограничения.

Автобуси на гранични патрули, пренасящи мигранти от Сенегал, Китай, Еквадор, Гватемала и доста други страни, дойдоха пред директен център. Групите за подкрепяне на мигранти споделиха, че ще бъдат превозени оттова до паркинг, където да заредят телефоните си и да ги закарат до летището. По-голямата част възнамеряваха да прекарат единствено няколко часа в Сан Диего, преди да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР