САН ДИЕГО — Мъж от Южна Калифорния беше арестуван в

...
САН ДИЕГО — Мъж от Южна Калифорния беше арестуван в
Коментари Харесай

Мъж от Калифорния е първият в САЩ, обвинен в контрабанда на парникови газове, твърдят прокурорите

САН ДИЕГО — Мъж от Южна Калифорния беше задържан в понеделник по съмнение в контрабанда на хладилни сътрудници в Съединени американски щати от Мексико и федерални прокурори сподели, че той е първият човек, който е упрекнат в нарушение на разпореждания, предопределени да лимитират потреблението на парникови газове, които способстват за изменението на климата.

В обвинителния акт се твърди, че Майкъл Харт от Сан Диего е пренесъл контрабандно озона- изтощаващи химикали през границата, скрити под брезент и принадлежности в автомобила си. Той ги е разгласил за продажба в интернет, съгласно изказване на прокуратурата на Съединени американски щати.

Харт беше задържан в понеделник следобяд и пледира почтен по 13 обвинявания, в това число скрит план, продажба на неразрешени материали и противозаконен импорт, се споделя в изказването.

Това е първото наказателно гонене в Съединени американски щати, което включва обвинявания, свързани със закон от 2020 година, който не разрешава вноса на хидрофлуоровъглеводороди, постоянно употребявани като хладилн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР