САН ДИЕГО — Федерален съдия в петък забрани разделянето на

...
САН ДИЕГО — Федерален съдия в петък забрани разделянето на
Коментари Харесай

Федерален съдия забранява разделянето на семейства на мигранти на границата на САЩ за 8 години

САН ДИЕГО — Федерален арбитър в петък забрани разделянето на фамилии на границата за въздържане на имиграцията за осем години, като превантивно блокира обновяване на гръмоотводна политика от епохата на Тръмп, която някогашният президент не е изключил, в случай че гласоподавателите го върнат в Белия дом идната година.

Раздялата на хиляди фамилии „ съставлява една от най-срамните глави в историята на нашата страна “, сподели американският областен арбитър Дейна Собрау мигове преди да утвърди съглашение сред Министерството на правораздаването и фамилии, представлявани от Американския съюз за цивилен свободи, което постави завършек на правосъдно оборване съвсем седем години след подаването му.

Сабрау, който беше назначен от президента Джордж У. Буш, подреди преустановяване на раздялата през юни 2018 година, шест дни откакто тогавашният президент Доналд Тръмп ги спря самичък на фона на интензивна интернационална реакция. Съдията също по този начин подреди държавното управление да събере още веднъж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР