Сан Антонио Спърс се наложи над Бостън като гост със

...
Сан Антонио Спърс се наложи над Бостън като гост със
Коментари Харесай

Кемба Уокър се завърна, но бе изгонен при загуба на Бостън от Сан Антонио

Сан Антонио Спърс се наложи над Бостън като посетител със 129:114 с 30 точки на ДеМар ДеРоузан. Спърс вкараха 22 от първите 25 точки при започване на второто полувреме и по всевъзможен метод съумяха да удържат преднината си.

За домакините от Бостън след три мача неявяване поради вирус се завърна Кемба Уокър, който обаче напусна мача поради техническо нарушаване. Публиката на Бостън пък в третата част се ядоса на гостите и към пейката им полетяха цялостни бутилки и чаши, само че нито един от седящите не беше ударен. Мачът обаче беше пресечен, с цел да бъде почистено и това наруши ритъма повече на Бостън, в сравнение с Сан Антонио.

Лони Уокър IV вкара 19 точки за Сан Антонио, а Гордън Хейуърд остана с 18 за Бостън, Джейлън Браун добави 16.

Селтикс изгубиха за втори следващ път, само че остават на върха в Атлантическата дивизия с 25/10. Сан Антонио е 3-и с 16/20 на Югозапад.

Преследвачът на Бостън в Атлантическата дивизия - Торонто, победи със 112:110 Шарлът след продължение като посетител и към този момент има 25 победи и 13 провали.

Серж Ибака вкара два наказателни удара 5.1 секунди преди края и приключи с 23 точки и 11 битки за гостите от Торонто. Терънс Дейвис добави 23 и 11 овладени топки, О Джи Анънби вкара 19, а Кайл Лоури е с 15 и 9 асистенции.

Тери Розиър приключи за домакините от Северна Каролина с 27 точки, само че опитът му за тройка със сирената на продълженията беше несполучлив. Майлс Бриджис прибави 26 точки и 9 битки, а Шарлът има 25 провали от 40 мача от началото на сезона.

Янис Адетокумбо приключи с 10 точки и 12 битки за триумфа на Милуоки със 107:88 над Гордън Стейт. Крис Мидълтън прибави 21 пункта, 7 битки и 6 асистенции за 33-ата победа на Милуоки през сезона, което ги прави безспорен любимец на Изток.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР