Самюъл Л. Джаксън няма интерес да гони признание за Оскар-ите

...
Самюъл Л. Джаксън няма интерес да гони признание за Оскар-ите
Коментари Харесай

Самюъл Джаксън: Не искам Оскар

Самюъл Л. Джаксън няма интерес да гони самопризнание за " Оскар " -ите и избира да се снима в огромни франчайзи като " Междузвездни войни ".

73-годишният артист до момента е получавал единствено почетен Оскар, само че признава, че избира функции в сполучливи франчайзи като тази на Ник Фюри във филмовата галактика на Marvel (MCU) и Мейс Уинду в " Междузвездни войни ".
Самюъл със брачната половинка си Латаня Ричардсън
Самюъл съобщи пред вестник " Лос Анджелис Таймс ": " Колкото и да ми се искаше да бъда отчаян от това, и да си мисля: " Е, трябваше да печеля " Оскар " за това или трябваше да печеля за това, само че това не се случи ", откакто го преодолях преди доста години, това към този момент няма значение за мен.

" Винаги се развличам, когато отивам на церемонията по връчването на Оскарите. Винаги чакам с неспокойствие да получа дарове за това, че съм водещ. Подарявам неща на роднините си - щерка ми и брачната половинка ми биха били щастливи с някои сувенири. Това е готино... Но другояче ентусиазмът ми е в предишното ".

Звездата не счита, че Оскарите са " мерило за триумф или неуспех като артист ", и избира да се радва на плановете, по които работи.

Самюъл изяснява: " Никога не разреших Оскарите да бъдат мерило за моя триумф или неуспех като артист. Моят аршин за триумф е моето благополучие: Дали съм удовлетворен от това, което върша? Не върша филми, които преследват статуетки. Някои имат друго верую: " Ако направиш този филм, ще спечелиш Оскар ". Не, благодаря. Предпочитам да бъда Ник Фюри. Или да се развличам като Мейс Уинду със светлинен меч в ръка "./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР