Самуил от Русе миналото лято беше на 20 години и

...
Самуил от Русе миналото лято беше на 20 години и
Коментари Харесай

Невероятно! Магьосник от Пловдив помогна на 270-килограмовия Самуил да свали 150 кг за година!

Самуил от Русе предишното лято беше на 20 години и тежеше малко повече от 270 кг. Сега е на 21 и тежи 120 - със 150 кг по-малко! Как стартира всичко? На 16 юли 2017 година с прочувствен пост във Facebook майка му потърси помощ за 270-килограмовия си наследник. " Той е на 20 години... И тежи 270 кг!... И е моят наследник... Моята болежка, моята любов, моят позор??? ". По-нататък Руслина Александрова съобщи, че той " не е станал подобен вследствие на разблуден живот, а носи своя кръст, откогато се помни, дружно с други съпътстващи болести от дете ".

Оказа се, че Самуил страда от метаболитен синдром, за справяне с който в България няма наличен и работещ способ. В резултат на това синът й живее в кошмара на безплодна битка със личното си тяло. Какво се случва година по-късно? На 1 септември 2018 година Самуил разгласява Facebook статус, с който смайва приятелите си. Той декларира, че за малко повече от година е свалил 150 кг, а думите му са подкрепени със фотография.

" Измина една година от началото на новия ми живот, една година труд, себеотдаване, нерви, пречки, рухване и изправяне, неизменност и непримиримост, ограничения и саможертви.... Преди една година в Пловдив пристигна един душевно смачкан 276-килограмов Самуил... Днес аз съм със 145 кг по-малко, витален, убеден...и БЛАГОДАРЕН на индивида, който ми оказа помощ да си върна Живота. Благодаря ти, Чудо! Благодаря и на всички хора, които застанаха до мен, повярваха, поддържаха ме! Това не е краят. Битката продължава!!! ", написа Самуил малко по-рано, а точно на 3 август. От думите му излиза наяве, че главният провинен за смяната е пловдивският фитнес инструктор Чудомир Григоров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР