Samsung започна да разпространява функцията Временно архивиране в облак“ за

...
Samsung започна да разпространява функцията Временно архивиране в облак“ за
Коментари Харесай

Samsung въвежда нова функция за съхранение и прехвърляне на данни между смартфони и таблети Galaxy

Samsung стартира да популяризира функционалността „ Временно архивиране в облак “ за смарт телефони и таблети Samsung Galaxy с One UI 6. Новата функционалност ще даде на потребителите гратис пространство за предпазване преди нулиране или прекачване на данни сред устройствата. Потребителите ще могат да основават аварийни копия и да възвръщат всички свои данни гратис в продължение на 30 дни.

Функцията „ Временно архивиране в облак “ разрешава на притежателите на смарт телефони и таблети Samsung да възвръщат данните си, когато им е комфортно, а не при първичната конфигурация на устройството. Появата на функционалността за краткотрайно архивиране слага Samsung наедно с Apple, която също предлага краткотрайно предпазване в iCloud за нови iPhone и iPad, което дава на клиентите 21 дни за прекачване на данни с опция за възобновяване.

Потребителите могат да качват безграничен брой файлове в Samsung Cloud посредством своя акаунт в Samsung, като размерът на всеки обособен файл не може да надвишава 100 GB. Потребителите би трябвало също по този начин да възвръщат данните си извънредно посредством Wi-Fi до 30 дни. Няколко дни преди приключването на този интервал се изпраща увещание, след което данните ще бъдат изтрити.

Samsung увери клиентите, че данните им ще бъдат в сигурност, защото краткотрайното архивиране в облак ще бъде част от режима на поддръжка. Режимът на поддръжка е функционалност за отбрана на персоналните данни, въведена предходната година, която разрешава на потребителите да блокират достъпа до данните си, до момента в който устройството им се ремонтира или подменя.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР