Samsung тихомълком представи смартфона Galaxy M15 5G, който скоро ще

...
Samsung тихомълком представи смартфона Galaxy M15 5G, който скоро ще
Коментари Харесай

Samsung тихомълком представи Galaxy M15 5G с 6000 mAh батерия и актуализации до Android 18

Samsung тихомълком показа смарт телефона Galaxy M15 5G, който скоро ще бъде разполагаем на пазарите в целия свят.

В допълнение към поддръжката на 5G информационни мрежи, устройството може да се похвали с батерия с огромен потенциал и дълъг интервал на поддръжка.

Galaxy M15 5G е оборудван с 6,5-инчов Super AMOLED екран с периодичност на освежаване 90 Hz и оптималната бляскавост 800 нита. В горната част на екрана има капковиден разрез, в който е ситуирана 13 MP селфи камера. Тройната съществена камера в задната част съчетава 50 MP съществена камера, 50 MP широкоъгълен модул и 2 MP макро камера.

Samsung не прецизира кой процесор е хардуерната основа на устройството. Известно е единствено, че става дума за 8-ядрен чип, работещ на периодичност от 2,2 Hz. Вероятно става въпрос Dimensity 6100+ на MediaTek, само че тази информация не е публично доказана. Конфигурацията се добавя от 4 GB оперативна памет и 128 GB място за предпазване. Ако е належащо, паметта може да бъде разширена с карта памет с потенциал до 1 TB.

Автономната работа на Galaxy M15 5G обезпечава батерия с потенциал 6000 mAh с поддръжка на бързо 25 W зареждане. Устройството е снабдено ис типичен 3,5 мм жак за слушалки, а в профил на корпуса е ситуиран скенер за пръстови отпечатъци. Samsung дава обещание на купувачите 4 генерации актуализации на Android и 5 години актуализации на сигурността, което е впечатляващо.

Galaxy M15 5G се предлага с Android 14 като софтуерна платформа. Купувачите ще могат да избират сред сини, сини и сиви цветови разновидности на корпуса. Цената на дребно на новия артикул към момента не е публично оповестена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР