Samsung стартира официално продажбите в България на Samsung Galaxy Z

...
Samsung стартира официално продажбите в България на Samsung Galaxy Z
Коментари Харесай

Samsung стартира продажбите на новите Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 -ето на какви цени

Samsung започва публично продажбите в България на Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4, както и на смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch5 и Galaxy Buds2 Pro, които компанията показа единствено преди две седмици в границите на световната премиера Unpacked.

Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4 имат многофункционален дизайн, обезпечават нови благоприятни условия за персонализация и оферират усъвършенствана продуктивност. От Samsung споделят, че със своето четвърто потомство, серията Galaxy Z продължава да трансформира стандартите, с цел да предложи нови, впечатляващи благоприятни условия за приложимост, които улесняват всекидневието.

Сгъваемите устройства стават необятно публикувани и имат все по-солидни позиции на смарт телефон пазара

Galaxy Z Flip4 надгражда триумфа на сгъваемия дизайн на Samsung, като прибавя нови основни характерности, в това число усъвършенствано преживяване с камерата, по-голям потенциал на батерията и разширени благоприятни условия за персонализация, като резервира неговата ултра гъстота.

Galaxy Z Fold4 от своя страна дава нови благоприятни условия на потребителите, като обезпечава най-пълноценното смарт телефон преживяване на Samsung досега и предлага реформаторски дизайн, извънреден екран и мултитаскинг функционалности на равнището на компютър, допълнени с усъвършенствани технологии в камерите и мощен процесор.

С Armor Aluminum покритие по рамките и пантата, както и извънредното Corning® Gorilla® Glass Victus®+ покритие на външния екран и задния панел, Z Flip4 и Z Fold4 са най-здравите сгъваеми устройства досега.

Издръжливостта на главния екран се усъвършенства и с помощта на усъвършенстваната конструкция на покритието, която оказва помощ да се понижат повредите от външни удари. Освен това, както Z Flip4, по този начин и Z Fold4 са снабдени с IPX8 документ за водоустойчивост. И двете устройства разполагат с мощния процесор Snapdragon® 8+ Gen 1.

Galaxy Z Fold4 се отличава с изключителна мощ и работливост, които се побират в джоба. Благодарение на усъвършенствания хардуер и програмен продукт Galaxy Z Fold4 на процедура предлага благоприятни условия за мултитаскинг, които сплотяват преимуществата на смарт телефон и личен компютър в едно.

Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro

Тези модели подкрепят и усъвършенстват самостоятелните потребителски привички за здравословен метод на живот благодарение на интуитивни данни за разнообразни индикатори за моментното физическо положение, високотехнологични благоприятни условия и още по-мощни характерности.

Galaxy Watch5 разполага с усъвършенствани функционалности, които потребителите употребяват на ежедневна база, а Galaxy Watch5 Pro - най-новото попълнение в Galaxy Watch серията - е най-издръжливият и най-многофункционалният часовник на Samsung до момента.

Към екосистемата на Samsung Galaxy се причисляват Galaxy Buds2 Pro

Това са най-новите слушалки на Samsung, които обезпечават всепоглъщащо безжично аудио преживяване с нов, стилен дизайн и елементарно свързване. Специален кодек на Samsung разрешава качествено прекачване на музикалния сигнал без спиране, а новият коаксиален двупосочен представител прави звука по-богат от всеки път.

Новият стилен, ергономичен дизайн прави слушалките с 15% по-малки. Същевременно те прилягат устойчиво в ухото и формата им не разрешава да се разместват.

Цените

Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4, както и смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch5 и Galaxy Buds2 Pro към този момент се оферират в комерсиалната мрежа и мобилните оператори.

Препоръчителните цени на устройствата стартират от 2,149 лева за Galaxy Z Flip4 (128GB), 2,249 лева (256GB) и 2,499 лева (512GB). Galaxy Z Fold4 идва на целесъобразна цена от 3,499 лева (256GB) и 3,749 лева (512GB).

Слушалките Galaxy Buds2 Pro са на целесъобразна цена от 449 лева

Galaxy Watch5 се предлага в разнообразни вариации на цветове и размери: огромната 44мм версия е в Графит, Сапфир и Сребристо, а дребната 40 мм версия е в Графит, Розово златно и Сребристо с каишка в цвят Bora лилаво, която съвършено се съчетава с новия Galaxy Z Flip4. Galaxy Watch5 се предлага на стартова цена от 579 лева за Bluetooth версията и 679 лева за LTE версията.

Galaxy Watch5 Pro се предлага в цветовете Черен исполин и Сив исполин с 45мм екран на стартова цена от 899 лева за Bluetooth версията и 999 лева за LTE версията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР