Samsung създаде вградена кухненска фурна и хладилник Flex с елементи на

...
Samsung създаде вградена кухненска фурна и хладилник Flex с елементи на
Коментари Харесай

Samsung показа фурна и хладилник с изкуствен интелект и лаптоп с гъвкав екран

Samsung създаде вградена кухненска фурна и ледник Flex с детайли на изкуствен интелект. С камера с изкуствен интелект, седеминчов екран и сензорни контролери, фурната може да готви, да вари на пара и да пържи в режим на аерогрил. В този случай камерата образно дефинира съставката и незабавно предлага оптималния режим за нейното подготвяне. Освен това предизвестява в точния момент притежателя за заплахата от изгаряне.

Процесът на готвене може да бъде следен благодарение на сензорния екран или приложението SmartThings. Ако желаете, можете да увековечите в фотография или да заснемете видео с вашето кулинарно създание и да го пуснете в интернет.

Хладилникът Flex с четири порти наподобява не по-малко софтуерно обогатен. Неговата витрина е 32-инчовият сензорен екран Family Hub+, който разрешава на членовете на фамилията да употребяват голям брой интелигентни домашни приложения по едно и също време. Хладилникът е оборудван с вграден хъб SmartThings, тъй че можете да свържете съвместими устройства към него. Камера с изкуствен интелект, конфигурирана вътре, проучва артикули и етикети, което ви разрешава да контролирате питателните си ресурси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР