„Самсунг“ съобщи, че започва продажбата на обновена версия на своя

...
„Самсунг“ съобщи, че започва продажбата на обновена версия на своя
Коментари Харесай

„Самсунг“ пуска обновена версия на Galaxy Note 7

„ Самсунг “ заяви, че стартира продажбата на актуализирана версия на своя смарт телефон Galaxy Note 7, откакто смущаващото експлоадиране раздруса софтуерния колос предходната година. Новите устройства към този момент са и с нови акумулатори, които дават обещание сигурност. Броят им е стеснен - Galaxy Note Fan Edition (FE) ще се появи на 7 юли в Южна Корея, продавайки едвам към 400 000 бройки на родна почва, написа БГНЕС.

Компанията посочи, че по-късно ще реши дали да популяризира и другаде тези смарт телефони, чиято цена на вътрешния пазар сега възлиза на към 611 щатски $. Изземването на милиони устройства от серията струваше на най-големия производител на смарт телефони в света милиарди долари и накърнена известност. Около три милиона мобилни телефона на Galaxy Note 7 бяха върнати в компанията предходната година, само че цивилен организации, в това число " Грийнпийс ", показаха угриженост, че изхвърлянето на телефоните може да навреди на околната среда. " Последното пускане на Galaxy Note FE има доста значение като екологичен план, който свежда до най-малко загубата на запаси ", уточни компанията в изказване.

През април „ Самсунг “ разгласи най-голямата си тримесечна чиста облага за повече от три години, макар че компанията е подложена на напън и на други фронтове. Лий Джае-Йонг – вицепрезидент и предстоящ правоприемник на конгломерата, е обвиняем за ролята си в всеобщ корупционен скандал, който докара до отстраняването на някогашния южнокорейски президент Пак Гън-хе.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР