Samsung разработва актуализации за цялата си гама смартфони Galaxy A,

...
Samsung разработва актуализации за цялата си гама смартфони Galaxy A,
Коментари Харесай

Какво ще се промени в Samsung Galaxy A35

Samsung създава актуализации за цялата си гама смарт телефони Galaxy A, като през последните дни се появяват дребни елементи по отношение на разнообразните модели в нея.
 Samsung Galaxy S24 и по кое време ще се състои представянето на новата серия
Ето по кое време ще се появи Samsung Galaxy S24

Още при започване на годината

Днес обаче ще разгледаме цялостното откриване на дизайна на Galaxy A35, който дава обещание да предложи леки вариации по отношение на своя предходник.

Galaxy A35 5G ще предложи размери от 161.6 x 77.9 x 8.2 милиметра, което го прави съвсем изцяло подобен с Galaxy A34 що се отнася до размера.
 Снимка 643949

Има обаче една забележителна смяна - селфи камерата към този момент не е позиционирана в отвор в горната част, а се появява в изрязан кръг в самия екран.

Очаква се дисплеят още веднъж да бъде с размер 6.6 инча, запазвайки плоското си покритие от стъкло.
 Снимка 643948

Камерата продължава да бъде тройна и резервира своята неповторима визия - обективите са сложени отвесно и интегрирани непосредствено в корпуса.

Рамката наподобява ще продължи да е пластмасова, само че този път с по-гладки страни и издигната област към бутоните за включване и надзор на силата на звука.
 Снимка 643950

Предишният модел се отличаваше с висока отбрана от прахуляк и вода IP67, затова е евентуално това да бъде непокътнато и за A35.
 За какво Гугъл заплати на Samsung 8 милиарда $
За какво Гугъл заплати милиарди на Samsung

Ето защо

Останалите елементи към момента остават неразбираеми, само че е евентуално, че в идващите седмици и месеци ще получим повече информация, преди формалното показване, което евентуално ще се случи през март или април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР